Brand -en ontruimingsinstallatie laten installeren

De grote angst van veel ondernemers en particulieren: een allesverwoestende brand in uw woning of bedrijf. Wanneer een brand ontstaat, wilt u aanwezige personen en materialen zo goed mogelijk beschermen. Een goede brand -en ontruimingsinstallatie mag daarbij niet ontbreken en in Emmen, Drenthe, kunt u daarvoor een beroep doen op onze expertise.

Snel en betrouwbaar detecteren van brand

Wij leveren en installeren betrouwbare professionele rook/ hittemelders en eventueel CO2/gasmelders, zodat een brand zo snel mogelijk wordt ontdekt. Wanneer er een brand wordt gedetecteerd, zal het brandalarm zorgen voor een ontruimingssignaal, zoals slow-whoop brandalarm en flitslichten, waardoor aanwezige personen weten dat het pand ontruimd moet worden. Ook kan de brandmelding worden verzonden aan een meldkamer, zodat de brandweer snel op de hoogte is.

Blussystemen

De brandinstallatie kan tevens gekoppeld worden aan automatische blussystemen met bijvoorbeeld sprinklers. Ook het adviseren en leveren van andere blusmaterialen, zoals (poeder) brandblussers en blusdekens, kunnen wij voor u verzorgen.

Specialist in Emmen, Drenthe

Wij hebben jarenlange ervaring in brand en ontruimingsinstallaties en hebben veel van deze brandinstallaties aangelegd en hier het onderhoud van verzorgd. Wij zijn realistisch en geven graag een eerlijk en deskundig advies. Service is bij ons vanzelfsprekend! Heeft u een vraag, dan helpen wij u altijd verder, bij ons is het afspraak = afspraak.

Maak kennis met onze experts

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.