Beveiligingscamera laten installeren in Drenthe

U wilt weten wat er in en om uw pand gebeurt en in het geval er iets gebeurt opnames hebben voor uzelf en eventueel de politie of verzekering. Goede beveiligingscamera’s geven u inzicht in bewegingen op uw terrein en verklaren waarom u bepaalde situaties aantreft. Bent u benieuwd wie er zo laat nog bij u aan de deur staat? Wij installeren een beveiligingscamera en u weet waar u aan toe bent.

Wij zijn specialist uit Emmen met beveiligingscamera’s

Honderden beveiligingscamera’s hebben wij reeds geplaatst bij vele bedrijven en woningen. Wij hebben kennis van veel verschillende types camera’s, zoals IP-camera’s, Coax camera systemen en HDCVI. Ook het kiezen van een geschikt opnamesysteem is voor ons geen probleem. We werken veel met recorders met een harde schijf die, afhankelijk van het aantal beveiligingscamera’s, wel weken beeld kunnen opnemen in Full HD-kwaliteit. Ook het optimaal plaatsen en installeren van beveiligingscamera’s kunt u aan ons overlaten, wij houden hierbij bijvoorbeeld rekening met de stand van de zon en eventuele bestaande bekabeling die kan worden hergebruikt.

Beelden bekijken via internet en Apps

Tegenwoordig kunnen de beelden van beveiligingscamera’s niet alleen worden bekeken op een monitor aangesloten op de recorder. Door een connectie met internet te maken, zijn zowel de live beelden als de opnames ook overal ter wereld te bekijken met een smartphone of tablet. Uiteraard richten wij dit zo voor u in dat buitenstaanders geen toegang hebben tot uw beveiligingcamera’s.

Maak gebruik van onze kennis van beveiligingscamera’s

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op als u interesse heeft in beveiliging van uw bedrijf of woonhuis. Ook voor alarmsystemen en toegangscontrole bent u bij ons aan het juiste adres.