Aanleggen computer (lan) netwerk

Samenwerken met diverse computers, mobiele apparaten, printers en overal toegang tot uw internetverbinding. Met een goed geïnstalleerd computernetwerk is dat allemaal geen enkel probleem. Wij werken vooral in Drenthe vanuit ons kantoor in Emmen, maar kunnen ook buiten deze regio uw computernetwerk aanleggen.

Professionele bekabeling in cat6 met nette wandaansluitingen

Wij kunnen de gehele netwerkbekabeling voor u aanleggen en hebben hier veel ervaring mee, waardoor dit snel en professioneel gebeurt. We werken met toekomstbestendige cat 6-bekabeling voor hoge snelheid en werken de kabels netjes af met nette wandaansluitingen. De netwerkkabels komen in veel gevalleen samen in een ruimte waar ook uw internetapparatuur,zoals modem/router en netwerkswitches worden aangesloten. De apparatuur en een patchpaneel waarop al uw computeraansluitingen uitkomen, kunnen we netjes in een patchkast installeren. Door een goede bekabeling aan te leggen, kunt u vaak ook voor uw telefonie gebruik maken van het kabelnetwerk. Ook in dit tijdperk van draadloze verbindingen is een goed bekabeld netwerk de basis voor elk computernetwerk.

Installeren wifi-punten (accespoints)

Alléén een bekabeld netwerk is tegenwoordig meestal niet voldoende. Om ook toegang te geven aan mobiele apparaten is ook een betrouwbaar wifi-netwerk nodig. Ook hiervoor kunnen wij de bekabeling aanleggen en zorgen dat de wifi-punten (accespoints) gebruik kunnen maken van POE (power over ethernet, voedingsspanning via het netwerk). Ook het adviseren en ophangen van de wifi-punten voeren we graag voor u uit.

Computernetwerk laten aanleggen?

Wij gaan graag voor u aan de slag! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.