Toegangscontrole laten installeren

Veiligheid begint met het afsluiten van bepaalde gebieden in en om uw pand voor personen die daar geen toegang hoeven te hebben. In Emmen, Drenthe, zijn wij de specialisten in toegangscontrole van terreinen en binnen panden.

Automatische poort met intercomsysteem

Een goede omheining met een al dan niet automatische poort is de logische start van het afschermen van uw pand voor voorbijgangers. Buiten openingstijden zult u hierdoor geen personen op uw terrein treffen die kwaad in de zin hebben. U kunt de toegangspoort ook gesloten laten en bezoekers zich via een intercom laten melden. U kunt vervolgens op afstand de poort openen. D.m.v. een toets op het bijgeleverde touchscreen of via een app.

Intercomsysteem aan de deur

Ook veel deuren kunnen voorzien worden van een intercomsysteem. U kunt hierdoor bijvoorbeeld vanaf de receptie de deur ontgrendelen en de bezoeker binnenlaten. Intercomsystemen zijn vaak voorzien van een spraakmogelijkheid, zodat een bezoeker zich kan identificeren en u vragen kunt stellen. Ook intercomsystemen met videoscherm zijn tegenwoordig gangbaar.

Toegangscontrole door pasjes of tags (druppels)

Een goede beveiliging zorgt ervoor dat personen alleen daar waar nodig  toegang binnen een pand hebben. Dit kan uiteraard met sleutels, maar binnen een organisatie met meerdere medewerkers met verschillende rollen is toegang door middel van persoonlijke pasjes of tags, zoals druppels, handiger. Hiermee kunt u per persoon inregelen welke deuren geopend kunnen worden en houdt u zo optimale controle. Ook kan de toegang op elk moment worden ontzegd of kan worden ingeregeld dat toegang alleen op bepaalde dagen en tijden mogelijk is.

De juiste toegangscontrole voor uw situatie

U wilt binnen uw budget de beste en meest veilige oplossingen voor toegangscontrole. Wij zijn de specialist in beveiliging in Emmen, Drenthe en helpen u graag met het vinden en installeren van de best passende oplossing. Of het nu gaat om intercoms, toegangspoorten of systemen met pasjes; wij zorgen voor een optimale veiligheid. Neem vrijblijvend contact met ons op.