Laat professionele camerabewaking installeren

Weten wie er voor de deur staat of achteraf kunnen kijken wie er bij uw pand is geweest. Goede camerabewaking geeft u veel inzicht en kan bovendien belangrijk bewijs zijn wanneer er onaangename zaken in of rond uw bedrijf of huis gebeuren. In Drenthe is Beveiligingstechniek Emmen BV specialist in camerabewaking.

Advies en installatie van camerabewaking

Wij hebben in Drenthe, maar ook buiten de provinciegrenzen, al honderden camera’s geplaatst voor vele bedrijven,maar ook voor particulieren die hun woning willen beveiligen. Door onze ruime ervaring kunnen wij adviseren welk type camera op welke plaats en voor welk doel geschikt is. We houden rekening met de scherpte van de bewakingscamera die nodig is om voldoende kwaliteit te halen, maar ook de stand van de zon en de mogelijkheden tot nette bekabeling. Het installeren van camerabewaking wordt door ons professioneel en netjes verzorgd, zodat u zo weinig mogelijk kabels ziet en de camera’s betrouwbaar hun werk kunnen doen. Een recorder die de beelden voor u bewaart, wordt op een handige plaats geïnstalleerd en eventueel voorzien van een monitor, zodat u snel de live-beelden of opnames kunt bekijken.

Camerabewaking via internet en app

Wij werken met camerasystemen die ook aangesloten kunnen worden op uw internetverbinding. De beelden kunt u vervolgens waar dan ook ter wereld bekijken. Zowel de live-beelden als de registraties van bijvoorbeeld een nacht of week eerder zijn probleemloos op te vragen op afstand via een handige app. Wij installeren het systeem uiteraard op een veilige wijze, waardoor buitenstaanders uw beelden niet kunnen bekijken.

Meer weten of vrijblijvende offerte?

Wij maken graag kennis met u! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we uw wensen bespreken en onze kennis met u delen. Uiteraard doen we u graag een aanbod voor een goed en betrouwbaar camerabewakingssysteem.