Videobewaking laten installeren

Wilt u op professionele wijze videobewaking en registratie laten aanleggen in of rond uw bedrijf of woonhuis in Drenthe? Neem dan meteen contact op met de specialist in camera -en videobewaking uit Emmen! Wij hebben vele jaren ervaring met camerabewaking en hebben honderden camera’s geïnstalleerd in Emmen en wijde omgeving. Wij kunnen zelfs videobewaking installeren binnen uw bestaande lan-computernetwerk en ook het camoufleren van de camera’s, door deze in de juiste kleur te ‘wrappen’ (voorzien van kleurfolie), is mogelijk.

Wij adviseren en installeren de juiste camerabewaking

Wij kennen tientallen types camera’s in allerlei merken en prijsklassen. Wij kunnen u daarom goed adviseren om de beste videocamera te kiezen voor de juiste plaats en binnen het budget dat u hieraan wilt besteden. Bovendien komt het plaatsen van bewakingscamera’s zeer precies. Hierbij dient onder andere rekening gehouden te worden met de zon, mogelijkheden voor het aanleggen van bekabeling en het type lens. Wij weten door jarenlange ervaring de beste keuze te maken voor elke locatie die u wilt voorzien van videobewaking en kunnen bovendien veel camera’s tegen zeer gunstige prijzen leveren.

Vervangen bestaande videobewaking

Heeft u een verouderd videobewakingssysteem en wilt u dit moderniseren? Wij kunnen in veel gevallen gebruik maken van bestaande bekabeling waardoor de kosten lager uitvallen dan wanneer de gehele installatie wordt vervangen. U krijgt de beschikking over moderne beveiligingscamera’s met een bijpassende recorder/ NVR en monitor, terwijl het aanleggen van kabels tot een minimum wordt beperkt. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, wij komen graag uw bestaande systeem bekijken en bespreken de mogelijkheden ter plaatse.

Beelden via internet en smartphone app

Bij moderne videobewakingssystemen kunt u niet alleen opnemen op een harddisk-recorder, maar is het ook mogelijk overal ter wereld live en opgenomen beelden te bekijken via uw smartphone of tablet. U heeft alleen internet nodig om te kijken of thuis of bij uw bedrijf alles in orde is. Wij zorgen uiteraard dat uw beveiligingscamera’s alleen via internet voor ú toegankelijk zijn! De beeldkwaliteit blijft superscherp (full hd kwaliteit).

Zelf doen of laten installeren door de professional?

Uiteraard kunt u ook zelf videobewaking installeren, maar wanneer u zeker wilt zijn van optimale resultaten en gebruik wilt maken van onze deskundigheid, helpen wij u graag verder. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.