Alarmsystemen laten installeren

Wilt u uw huis of bedrijf beschermen tegen diefstal en vernieling of kunt u uw verzekeringskosten verkleinen door het laten aanbrengen van een alarmsysteem? Maak dan gebruik van de kennis en ervaring van Beveiligingstechniek Emmen BV. De specialist in Drenthe!

Wij zijn bekend met alle facetten van bedrijfs- en woningbeveiliging en kunnen samen met u de beste oplossing voor passende alarmsystemen en eventueel camerabewaking en toegangscontrole vinden.

VEB gecertificeerd: erkend en betrouwbaar

Onze alarminstallaties worden altijd professioneel en deskundig aangelegd. De installatie kan VEB gecertificeerd worden, waardoor u zeker weet dat uw pand voorzien is van een hoge kwaliteit beveiligingsinstallatie. Deze installaties worden steekproefsgewijs gecontroleerd door de VEB.

Ervaring met diverse types alarmsystemen

Alarmsystemen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kan er worden gewerkt met bewegingsmelders, schootcontacten (bij sloten), magneetcontacten (bij ramen en deuren) en diverse typen sensoren. Tevens wordt er onderscheid gemaakt in klassen 1 t/m 4 waarbij de hoogste klasse staat voor de uitgebreide beveiliging. Vaak wordt door een verzekeraar een bepaalde klasse beveiliging gevraagd en met behulp van de VRKI ( Verbeterde Risicoklasse-indeling), die ook de verzekeringsmaatschappij hanteert, maken wij een beveiligingsinstallatie op maat. Wij hebben al honderden alarmsystemen aangelegd en onderhouden en gebruiken onze deskundigheid op dit gebied graag om ook uw veiligheid te vergroten. Ook kunnen wij alarmsystemen koppelen met o.a. KNX-gebouwbeheersystemen en hebben wij ervaringen en contacten met meldkamers waar uw alarmcentrale een inbraakalarm kan melden.

Waarom een alarm laten aanleggen door Beveiligingstechniek Emmen BV?

Wij gaan graag voor u aan de slag, maar waarom kunt u als ondernemer of particulier in de omgeving van Emmen, Drenthe het beste bij ons terecht?

  • Wij zijn 100% klantgericht
  • Kunnen gecertifieerd installeren
  • We hebben jarenlange ervaring
  • U profiteert van korte lijnen met de beste deskundigen uit de regio
  • Wij leveren altijd hoge kwaliteit
  • Bel ons voor onze goede referenties in Emmen en omgeving

Maak kennis met onze experts

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.